Hoi Daar! Mijn naam is Sjoerd Commandeur en oprichter van Oefenthuis.nl

Tijdens mijn studie fysiotherapie in Leiden (2007) ben ik gestart met Oefenthuis.nl om fysiotherapie-oefeningen online te gaan zetten. Ik merkte dat hier behoefte aan was en dat er eigenlijk nog geen goede website was waar gratis oefeningen werden aangeboden.

Dagelijks vinden honderden mensen de website om oefeningen te raadplegen. En ik hoop ook dat ik jou hierbij kan helpen.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen?
Belangrijke updates en ontwikkelen over Oefenthuis.nl zal ik met je delen. Laat je gegevens achter en ik hou je op de hoogte.

Wat is jouw belang bij de website?
In 2011 ben ik gestart met Oefenthuis.nl om de eenvoudige reden dat ik het gewoon heel leuk vind om mijn kennis online te delen. Avonden zat ik, met veel voldoening, oefeningen uit te tekenen met mijn tekentablet. De positieve reacties zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef. Toch heeft de website ook jaren lang stil gestaan. Maar in 2019 heb ik de draad weer opgepakt en ben ik weer begonnen met het schrijven van teksten en het maken van oefeningen.

Betrouwbaarheid van de informatie vond ik heel belangrijk. Daarnaast wilde ik ook geen storende reclame op de website hebben.  Daarom heb ik tot 2019 alle kosten van de website zelf betaald. Omdat de jaarlijkse kosten steeds hoger werden heb ik in 2020 besloten om als affiliate te gaan werken. Dit betekent dat ik een kleine vergoeding krijg voor producten die ik adviseer en die verkocht worden.  Echter alle adviezen die ik geef zijn 100% eerlijke adviezen en bij het advies speelt dus geen commercieel belang. Transparantie vind ik belangrijk! Daarom deel ik dit verhaal met je.